Home  |  Zdravlje  |  Hitno potrebna pomoć dečaku iz Niša za operaciju
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Zdravlje

29. 03. 2017. Niš

Autor: Redakcija Izvor: City radio

Hitno potrebna pomoć dečaku iz Niša za operaciju

Andriji Stanišiću, dvanaestogodišnjem dečaku iz Niša, koji boluje od kongenitalnog deformiteta kičmenog stuba, potrebno je da sakupi još oko 1,3 miliona dinara za operaciju koja bi mu omogućila poboljšanje zdravstvenog stanja. Za operaciju koja je zakazana za 29.april, ukoliko novac bude sakupljen do 14.aprila, potrebno je ukupno oko 3,6 miliona a do sada je preko fondacije Budi human sakupljeno nešto preko 2 miliona.

Ukoliko se sakupi novac,  Andriju će operisati lekar iz Španije, a sve bi se obavilo na klinici u Beogradu.

Andrija je rođen 2004. godine u Nišu, a do sada je imao čak šest operacija – tri operacije kičmenog stuba i tri vezane za dvanaestopalačno crevo. Ovaj mališan pravi je borac, veoma je uporan i voli da pobeđuje. Zato je i siguran da će uz pomoć dobrih ljudi uspeti da pobedi i ovaj put.

Andrija ide u osnovnu školu, odličan je učenik, i obožava sve vezano za istoriju. Ima jako puno drugara koji su mu velika podrška. Kao i svaki dečak voli da igra igrice na kompjuteru, ali pored toga on je sjajan i u jednoj ozbiljnoj igri – šahu. Kako bi mu se stanje poboljšalo, Andriji je neophodna korekcija deformiteta kičme i ekspanzija grudnog koša pomoću posebnog implantanta. Porodica nema finansijske mogućnosti da plati intervenciju koja je malom Andriji potrebna i apeluje na sve koji su u mogućnosti da pomognu njihovom detetu.

Da pomogneš Andriji upiši 186 i pošalji SMS na 3030! Takođe, Andriji možeš pomoći i uplatom sredstava na dinarski ili devizni račun, kao i uplatom preko linka e-doniraj na sajtu organizacije Budi human. Nišlije mogu donaciju dati i Marini Adamović, koja sakuplja pomoć za ovog mališana.

Naše malo Andriji može da promeni život!

 

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije