Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Moda

23. 12. 2012.

Izvor: Economy.rs

Šta muškarci ne podnose kod žena?

Da li su žene zaista sa Venere, a muškarci sa Marsa i da li je moguća komunikacija između ova dva sveta? Ne, nismo sa različitih planeta, iako to poneked tako izgleda.

Često se bezuspešno trudimo da pročitamo misli partnera, ne bi li dokučili šta želi, međutim telepatija nije jedna od odlika ljudskog organizma. Zato evo neoliko saveta kako da poboljšate svoj odnos sa partnerom. Postoje stvari koje muškarci nikako ne podnose, pa bi žene trebalo da se potrude da ih izbegavaju, prenosi portal Economy.rs.

Nemojte biti gnjavator

Stvar je vrlo prosta, muškarci smatraju da nametljive osobe jednostavno treba da pronađu svoj život. Samopouzdanje, inteligencija i mnoštvo prijatelja je ono što muškarce privlači kod žena. Zato, ukoliko ne želite da izgubite dečka, nemojte ga dočekati smrknutog lica svaki put kada izađe sa društvom, a pogotovo mu nemojte nabijati na nos kako ste vi za to vreme bile same i moliti da sledeći put povede i vas. 

Ukoliko je uradio nešto loše recite mu to

Ukoliko je vaš partner učinio nešto što vas je povredilo, skrenite mu pažnju na to. Kao što smo već rekli čitanje misli ne funkcioniše. Naravno dok mu budete govorili šta mislite, birajte reči, ali bez preteranog ulepšavanja, jer na kraju krajeva, vi ste povređena strana. 

Ljubomora? Ne, nikako!

Ljubomora se obično javlja kad žene izgube samopouzdanje, pa misle da nisu dovoljno lepe, zgodne, atraktivne... Međutim, ljubomora u bilo kom obliku, je pogubna za svaku vezu. 

Ljubiteljke sporta nisu mnogo privlačne

Jasno je da je sport, a posebno fudbal, jedna od najbitnijih stavki u životu muškarca, međutim, nije obavezno da i vi delite tu pasiju. Iako se često žale da žene ne razumeju njihovu ljubav prema sportu, činjenica je da muškarci ne žele devojku koja će zajedno sa njima pratiti Ligu šampiona. Možda nije pravilo, ali uglavnom je tako.  Radi se o tome da muškarci s vremena na vreme žele svoje veče, običan muški provod. Naravno lepo je što podržavate interesovanja vašeg partnera, ali u svemu treba imati meru. Preterana angažovanost u njegovim hobijima dovešće u pitanje vašu potrebu za pažnjom.

Stalno kukanje i prigovaranje

Ako ste mu jednom rekli da iznese smeće ili prošeta psa, a on to nije učinio, verovatno postoji opravdan razlog. Zato nemojte prigovarati, već komunicirajte. Pronađite način na koji mu možete ponoviti rečeno, a da ne izazovete svađu. Razgovorom i iznošenjem stvari koje vam smetaju napravićete veći napredak, nego da stalno prigovarate. Naravno, ukoliko vaš partner uporno zaboravlja šta ste mu rekli, vratite mu istom merom, kada se za to ukaže prilika. To bi mu moglo popraviti memoriju. 

Bez špijuniranja

Praćenje i špijuniranje partnera nikako ne dolazi u obzir. Muškarci takve žene izbegavaju u širokom luku, a veze, ako do njih i dođe, vrlo brzo se završavaju. Osim toga, veze u kojima se javlja potreba za proveravanjem nisu zdrave, a potreba za praćenjem je posledica nesigurnosti. Zato, nemojte proveravati sadržaj mobilnog telefona vašeg partnera, ne prisluškujte razgovore i ne pojavljujte se “slučajno” u kafiću gde je rekao da će biti. 

Budite to što jeste

Osnova uspeha svake veze je da budete to što jeste i da se ne menjate zbog partnera. Muškarci imaju šesto čulo kada su u pitanju žene koje glume nešto što nisu, a veza zasnovana na lažima osuđena je na propast. Muškarcima se žene sviđaju zbog njihovih osobina i različitosti, niko ne voli kopije. 

Budite kreativne u seksu

Ponovo misionarska poza? A da ipak pokušate nešto novo? Eksperimentisanje u krevetu nije samo želja vašeg partnera, već i vama može doneti neka sasvim nova zadovoljstva. Porazgovarajte o tome šta želite i o čemu maštate i najvažnije, ne ustručavajte se. Već uspavanu rutinu osvežite seksi igračkama, uljima za telo, seksi porukicama... sami odredite granicu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije

Najviše komentara