Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Obrazovanje

18. 11. 2020.

Autor: M.J. Izvor: City radio

Podrška preduzetnicima kroz radionicu Horison 2020

EU info kutak organizuje još jednu u nizu radionica, ovoga puta posvećenu preduzetnicima. Radionica će se održati online, 20.novembra u 18 časova.

Na učešće su pozvani svi koji imaju malo, srednje ili startap preduzeće u razvoju i žele da ga dodatno razviju i usavrše.

Kroz radionicu za upoznavanje sa najvećim programom EU za istraživanje i inovacije – Horison 2020, biće ponuđena direktna podrška za preduzeća koja imaju potencijal rasta i razvoja.

Poseban fokus radionice biće na kaskadnom finanisiranju, mehanizmu Evropske komisije koji ima za cilj podršku malim i srednjim preduzećima i startapima u razvoju i primeni inovativnih digitalnih rešenja – programima akceleracije, inkubacije i mentorstva ali i subgranting šemama koje su dostupne preduzetnicima u Srbiji,  najavljuju iz organizacije.

Mala i srednja preduzeća, kao i veće kompanije mogu konkurisati za finansijska sredstva i savetodavnu pomoć u poslovanju putem nekoliko programa i projekata Evropske unije. U zavisnosti od projekta, programa i oblasti kojom se preduzeća bave, sredstva Evropske unije mogu biti u obliku bespovratnih sredstava, zajmova, a u nekim slučajevima i garancija.

Predavač će biti Nemanja Petrović, ekonomista i savetnik za inovacije i strateško planiranje.

Zainteresovani se mogu besplatno prijaviti na link: https://euinfo.civicatalyst.org/radionica

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage