Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Obrazovanje

12. 07. 2017. Niš

Izvor: City radio

„Serbian Summer Debate Camp 2017“

Internacionalni debatni kamp u Nišu

Internacionalni debatni kamp „Serbian Summer Debating Camp 2017“ ugostiće više od 100 debatera iz više od 10 zemalja. Kamp će biti održan u periodu od 14. do 19. jula u Nišu. Predavanja i debate organizovane su u Ekonomskoj školi.

Na kampu učestvuju studenti iz više od 10 zemalja, među kojima su i studenti  Univerziteta iz Moskve, Minhena, Beča, Varšave, Splita, Sofije, Beograda i drugih.

Tokom trajanja kampa polaznici će imati priliku da slušaju predavanja, a zatim i debatuju na teme koje se tiču ekonomije, ljudskih prava, međunarodnih odnosa i slično. 

Treneri i predavači će biti ljudi koji poseduju internacionalno iskustvo u datim oblastima. Neki od njih su Duncan Crowe iz Edinburga, Melda Eren iz Minhena, Helena Ivanov sa Univerziteta Oksford, Miloš Marjanović i Jovan Petronijević iz Beograda.

Predavanja i debate biće održane u prostorijama Ekonomske škole iz Niša. Aktivno učešće u organizaciji kampa uzeće i učenici Ekonomske škole.

Svi zainteresovani studenti i srednjoškolci imaće priliku da prate predavanja i debate.Kamp se održava u organizaciji Debatnog kluba Visoke škole za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo PEP, Ekonomske škole iz Niša, a uz podršku Akademske debatne mreže „Otvorena komunikacija“ i Kompanije Knjaz Miloš A.D.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije