Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

27. 06. 2019. Niš

Autor: Redakcija Izvor: City radio

Izmene u režimu saobraćaja zbog ceremonije u centru Niša

U Nišu se danas na Trgu Kralja Milana u 16 sati održava ceremonija zatvaranja Međunarodne vežbe u oblasti upravljanja posledicama vanrednih situacija u Republici Srbiji „Srbija 2019“. Zbog toga je u toku izmena saobraćaja u centru grada kao i zabrana parkiranja u mnogim ulicama sve do 19 sati.

Zbog ceremonije zatvaranja kojoj će prema najavama prisustvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić kao i ministar policije Nebojša Stefanović potpuno je od podneva obustavljen saobraćaj na potezu Sud - Generala Milojka Lešjanina.
Do 19 sati  zabranjeno parkiranje na sledećim lokacijama i ulicama: parking kod Tvrđavskog mosta; Lole Ribara, od raskrsnice sa ulicom 7. juli do raskrsnice sa ulicom Milentijevom, Ulica mladih, od raskrsnice sa ulicom 7. juli do Oficirskog doma,  Jeronimova, od raskrsnice sa ulicom Lole Ribara do raskrsnice sa Ulicom mladih, Milentijeva, „slepi“ deo od raskrsnice sa ulicom Lole Ribara do Oficirskog doma, 7 juli, od raskrsnice sa ulicom Orlovića Pavla do Tvrđavskog mosta.
U vremenu privremene izmene režima saobraćaja, mimo utvrđenog režima, dozvoljava se kretanje vozilima pod pratnjom, službenim i akreditovanim vozilima i vozilima hitnih intervenicija.  

Došlo je i do izmena linija gradskog i prigradskog saobraćaja. Autobusi na linijama broj 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 13 i 14 preusmerene su preko Trga kralja Aleksandra, Trga Pavla Stojkovića, Cara Dušana, Sinđelićevog trga do raskrnice kod suda, pa dalje redovnom trasom, a u suprotnom smeru od raskrsnice kod suda preko Sinđelićevog trga, ulicom Nikole Pašića do Trga kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom.

Preusmerene  su i prigradske linije broj 18, 19, 20, 20L, 21, 23K i 37 -  od Suda, kroz Stefana Prvovenčanog, preko Mosta mladosti, Bulevarom Nikole Tesle, Aleksandra Medvedeva, Bulevarom 12. februar.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije