Home  |  Vesti  |  Niš  |  Postavljena signalizacija u ulici 7. juli – saobraćaj normalizovan
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

18. 06. 2019. Niš

Autor: Redakcija Izvor: City radio, JKP Parking servis Niš

Postavljena signalizacija u ulici 7. juli – saobraćaj normalizovan

Horizontalna signalizacija u ulici 7. juli, od raskrsnice sa ulicom Kralja Stefana Prvovenčanog do početka Bulevara Nemanjića, sinoć je kompletno obeležena i saobraćajnica je puštena u rad, saopštili su iz Parking servisa.

 

Radnici Službe za signalizaciju, javno osvetljenje i dekoraciju JKP „Parking servis“ Niš obeležili su prethodnih dana deo saobraćajnice, odnosno desnu traku, sa 1.458 m podužnih linija i 100,90 m2 poprečnih saobraćajnih oznaka. Sinoć su obavljeni završni radovi, odnosno obeležavanje leve trake kolovoza iste dužine, čime je kompletno završena horizontalna signalizacija na potezu od ulice Stefana Prvovenčanog do raskrsnice sa ulicom Vojvode Tankosića.

“Obeležene su razdelne linije, pešački prelazi i zaustavne linije, čime je bezbednost učesnika u saobraćaju povećana, s obzirom da su na novom asfaltu oznake postojanije i vidiljivije”, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se navodi i to da je “direktor preduzeća Dejan Dimitrijević obišao je radove i potvrdio da su radnici profesionalno i po pravilima struke obavili poverene poslove, sa posebnim akcentom na visok nivo kvaliteta kada su u pitanju rekonstruisane saobraćajnice”.

“Naše preduzeće je, efikasnom radom na terenu, još jednom pokazalo da poseduje sve resurse za obavljanje zadataka koje Grad kao investitor postavi, pre svega stručne i obučene ljudske resurse, mašinski park koji se osavremenjuje, kao i kvalitetne materijale za obavljanje ove delatnosti”, poručuju iz JKP Parking servis Niš.

Početkom prošle sedmice, počeli su radovi na promeni asfalta u delu ulice 7. juli od crkve Svetog Luke do semafora na početku Bulevara Nemanjića, a radilo se i na saniranju oštećenja na kolovozu koji je propao i postavljen je novi sloj asfalta. Zbog radova najpre desna, a zatim i leva traka ulice 7. juli ka Bulevaru Nemanjića bile su zatvarane za saobraćaj, pa se on prethodnih dana u skladu sa dinamikom radova odvijao u levoj, odnosno desnoj traci u oba smera.

Zbog radova je dolazilo do velikih gužvi u saobraćaju u ovom delu grada, a nadležni su obećavali da će radovi biti brzo završeni.

Kako je pre nekoliko dana objavljeno na sajtu Grada, sa radovima će se nastaviti u  ulici Vojvode Tankosića, kod Doma zdravlja, gde je neophodna hitna sanacija.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije