Home  |  Vesti  |  Niš  |  Izmene u režimu gradskog i prigradskog saobraćaja zbog vojne parade i Pobusanog ponedeljka
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

05. 05. 2019. Niš

Autor: I.P. Izvor: City radio

Izmene u režimu gradskog i prigradskog saobraćaja zbog vojne parade i Pobusanog ponedeljka

Zbog priprema za vojnu paradu koja će se održati 10.maja u Nišu, kao i zbog verskog praznika Pobusani ponedeljak, iz Direkcije za javni prevoz grada Niša najavljuju izmene u režimu saobraćaja u nekim ulicama u gradu.

U periodu od 04. do 10.maja 2019. godine u vremenu od 9 do 17 sati vršiće se obustava motornog saobraćaja u sledećim ulicama: Aleksandra Medvedeva, Bulevar 12. februar (traka ka Beogradu) i Bulevar Nikole Tesle.

Na linijama gradskog saobraćaja br. 3, 12 i 34 u navedenom periodu dolaziće do otežanog funkcionisanja, nepoštovanja definisanih polazaka i delimične izmene trasa. Takođe će biti delimično izmenjene trase na linijama prigradskog prevoza 14a ka Cerju, 15  ka Knez Selu, 16 ka Jasenoviku i Vrelu. Biće izmenjene i trase na linijama 17 za Oreovac, 17L za Gornju Vrežinu.

Zbog verskog praznika Pobusani ponedeljak i očekivane veće gužve u autobusima koji saobraćaju ka Novom groblju, u ponedeljak 6.maja 2019. godine, u priodu od 7 do 14 sati uvodi se vanredna linija 8L od Trga Kralja Aleksandra do Novog groblja. Dva vozila će saobraćati na ovoj liniji u intervalu od 20 minuta.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage