Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

27. 06. 2017. Niš

Autor: Ana Krstić Izvor: City radio

Grana pala na trambolinu u Čairu, nadležni ne reaguju

Jedan sugrađanin požalio se nama, ali i JKP “Mediana“, da su juče i prekjuče sa drveta u centralnom delu parka Čair pale grane usled vetra. Kako je objasnio, jedna je završila na trambolini, a na sreću, u tom trenutku deca se nisu igrala. Međutim, iako postoji opasnost da sa starog drveta padne još neka grana, nadležni i dalje ne reaguju.

Već dva dana nema reakcije iz službe Zelenila JKP “Mediana“, kojoj se obratio Nišlija, nakon što su sa drveta u Čairu dve grane pale usled vetra.

„U nedelju u 17 sati pala je jedna grana na trambolinu, odmah smo pozvali Medianu da dođu i rečeno im je da postoji opasnost za još jednu granu da padne, oni nisu došli. Onda je ta grana pala u ponedeljak u 15 sati, ali na travu, a sada je utorak i još uvek nisu došli. Naravno, mi smo pomerili grane u stranu“, priča naš sugrađanin koji je želeo da ostane anoniman.

On dodaje da su mu telefonom obećali da će na teren izaći ekipa sa šeficom zaduženom za ovaj park, i reagovati.

Inače, kako nam je objasnio ovaj Nišlija, oko ovog starog drveta su brojni kablovi, za nekoliko grana su i privezani, zbog čega postoji opasnost da još neki deo drveta padne.

„Internet kabli, ovaj crni, ureže se u koru, na površini kore se stvara vlaga, od te vlage truli deo drveta i usled vetra ono lako padne“, kazao je on.

Do objavljivanja ovog teksta nismo uspeli da dobijemo odgovor nadležne službe u JKP Mediana.

Podsetimo, pre desetak dana u parku na Sinđelićevom trgu odlomio se masivni deo drveta i pao na pumpu i taksi. Na sreću, povređenih nije bilo, ali je pričinjena materijalna šteta.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije