Home  |  Vesti  |  Niš  |  Milačić: “Ne zavisi od mene da li ću biti direktor Toplane“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

01. 06. 2017. Niš

Autor: Aleksandar Đokić Izvor: City Radio

Milačić: “Ne zavisi od mene da li ću biti direktor Toplane“

Predrag Milačić za City radio kaže da ne zavisi od njega da li će biti novi direktor JKP „Gradska toplana“, ali i da je dobro upoznat sa radom i poslovanjem ovog preduzeća.

Kako je pisao list „Danas“ direktor Gradske toplane u Nišu Zoran Stojanović više neće biti na toj funkciji, koji je inače u v.d. stanju,a koje je na isteku.

List „Danas“ prenosi da je na nedavnom sastanku predstavnika grada, Gradske toplane u Udruženog pokreta slobodnih stanara (UPSS) dogovoreno da stanari dobiju predstavnika u Nadzornom odboru JKP „Gradska toplana“, po principu „prazne stolice“.

Ovaj list je preneo i da je na tom sastanku rukovodstvo grada koje je predvodio gradonačelnik Niša Darko Bulatović, izrazilo nezadovoljstvo radom Stojanovića „zbog više odluka“, pa i javnih nastupa koji su „udaljili ovo preduzeće od građana“, a nisu ni doprineli rešavanju problema. Prema pisanju ovog lista novi direktor bi trebalo da bude Predrag Milačić.

Milačić za City radio kaže "da kao neko ko se već godinama najviše bavi toplanom, iako zaposlen u Objedinjenoj naplati, da ispunjava uslove za direktora JKP „Gradska Toplana“.

„Da li će to i biti, to ne zavisi od mene, već od nadležnih institucija, prvo odbora za imenovanje a zatim i odbornika u Skupštini grada koji daju poslednju reč“, kaže Milačić za City radio.

Inače, Predrag Milačić je dugogodišnji član SPO-a, kako kaže dugo i neaktivan politički u toj stranci. Milačić je bio i prvi direktor „Objedinjene naplate“, a tu dužnost obavljao je od 1. januara 2009. godine, do 17. decembra 2012. godine.         

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage