Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

31. 05. 2017. Niš

Autor: Aleksandar Đokić Izvor: City Radio

Zbog Dana Policije uži centar Niša 4 dana u “blokadi”

Zbog proslave Dana policije, od 1. do 4. juna biće zabranjeno parkiranje na parkinzima u centralnim gradskim ulicama. Već nekoliko dana unazad o tome “Parking servis” obaveštava vozače, stavljajući im obaveštenje na šoferšajbne, a u tom preduzeću kažu da to rade po nalogu MUP-a. Takođe po nalogu MUP-a biće zatvorene i pojedine ulice.

U četvrtak i petak vozači neće moći da parkiraju u Davidovoj, Skopljanskoj, i ulici Orlovića Pavla, od raskrsnice sa ulicom 7.juli do raskrsnice sa Voždovom ulicom.

Parkiranje u ovim ulicama biće zabranjeno i u subotu, ali i u Balkanskoj ulici.

“Dana 04.06.2017 biće zabranjeno parkiranje u ulicama: Davidovoj, Skopljanskoj, Balkanskoj, Orlovića Pavla, Strahinjića Bana i Mačvanskoj, na delu od raskrsnice sa ulicom 7. juli, do raskrsnice sa Milentijevom ulicom”, saopštavaju iz Parking servisa.

Istog dana Nišlije neće moći da parkiraju u ulici Lole Ribara, Jeronimovoj od raskrsnice sa Mačvanskom do ulice Orlovića Pavla, kao i u Milentijevoj ulici od raskrsnice sa Mačvanskom pa do kraja, odnosno do Oficirskog doma.

Zabrana parkiranja važiće i u ulicama Nade Tomić, Svetozara Markovića i Nikole Pašića, od raskrsnice sa Sinđelićevim trgom do raskrsnice sa ulicom Nade Tomić.

Inače centralna proslava obeležavanja Dana policije biće održana u Nišu u nedelju 4. juna na Trgu Kralja Milana. Iz Parking servisa su nam rekli da su rešenje o privremenoj izmeni saobraćaja dobili od Sekretaraijata za komunalne delatnosti, energetiku i saobraćaj, a oni su postupili po nalogu Ministarstva unutrašnjih poslova, odnosno Policijske uprave u Nišu.

Osim što neće moći da parkiraju, sutra od 15 do 19 sati, u petak od 11 do 16, i subotu od 17 do 19 sati za saobraćaj će biti zatvorene ulica Vožda Karađorđa, do Traga Kralja Milana, Generala Milojka Lešjanina do raskrsnice sa Šumadijskom, Kneginje Ljubice od Trga Kralja Aleksandra do Bulevara 12. februar, Vardarska do raskrsnice sa ulicom Generala Milojka Lešjanina, Bulevar 12. februar do raskrsnice sa ulicom Aleksandra Medvedeva, Orlovića Pavla od raskrsnice sa ulicom 7. juli, do raskrsnice sa ulicom Vožda Karađorđa.

Na dan proslave 4. juna, osim ovih, za saobraćaj će biti zatvorene ulice 7. juli, Orlovića Pavla, Starhinjića Bana, Mačvanska do raskrsnice sa Milentijevom, Lole Ribara do raskrsnce sa Milentijevom, Jeronimova do raskrsnice sa ulicom Orlovića Pavla, Milentijeva “slepi” deo ulice od raskrsnice sa ulicom Lole Ribara.

Biće zabranjen saobraćaj u ulicama Davidovoj, Skopljanskoj, Balkanskoj, Novosadskoj, Milorada Veljkovića Špaje, i Zaječarskoj. Nade Tomić na delu od raskrsnice sa ulicom Nikole Pašića do raskrsnice sa ulicom Svetozara Markovića.     

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage