Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

17. 05. 2017. Niš

Autor: Ana Krstić Izvor: City radio

Postojanije zebre uskoro ispred Meka i kod Ureda

Zebre od dugotrajnije plastike, kakve već postoje na Sinđelićevom trgu, do kraja avgusta biće postavljene na još tri lokacije u gradu, saznajemo u Parking servisu.

Radnici Parking servisa u okviru redovnog održavanja rade obeležavanje horizontalne signalizacije u gradu. Ove nedelje iscrtavaju autobuska stajališta u Knjaževačkoj ulici, dok će sledeće raditi na Somborskom i bulevaru Medijana, a završavaće i sa pešačkim prelazima u zonama škola.

Novina je to što će JKP Parking servis obeležiti pešačke prelaze i zaustavne linije u centralnoj gradskoj zoni, kao i oznake oko škola, tankom prskanom plastikom i debeloslojnom hladnom plastikom, kako saznajemo u ovom preduzeću.

„U pilot projektu videli smo da je to ono što je dobro, u pitanju je raskrsnica kod Suda koja je urađena na takav način. Takvo obeležavanje mnogo je dugotrajnije, a samim tim i povoljnije. Biće obeleženi pešački prelazi kod Ureda i kod Meka, a u planu je da se sve završi do sredine avgusta“, objašnjava pr JKP Parking servis Jelena Nešić, za City radio.

Ona dodaje da je u planu i treća lokacija, koja će biti definisana u daljem periodu. Prva faza obeležavanja biće završena do sredine avgusta, a nakon toga ekipe Parking servisa radiće na održavanju postojeće signalizacije.

Za ove radove sa uračunatim materijalom izdvojeno je 34 miliona dinara.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage