Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Niš

05. 05. 2017. Niš

Autor: Ana Krstić Izvor: City radio, GO Medijana

Potekla voda sa javnih česmi

Svima koji žele da se okrepe i osveže u gradu od juče je dostupna voda sa 16 javnih česama na teritoriji GO Medijana, dok 2 još uvek nisu u funkciji. U Vodovodu apeluju i na ostale opštine da podnesu zahteve za puštanje u rad česmi sa njihovih područja.

Zajednička komisija Gradske opštine Medijana i JKP „Naisus“ Niš pustila je u rad 16 javnih česama koje se nalaze na teritoriji najveće niške opštine, dok 2 još uvek nisu u funkciji.

„U pitanju su česma ispred Gradske opštine Medijana, Trebinjska (kod Doma zdravlja), česma na Trgu Republike (kod „Stare Srbije“), česma „Bure“ na Palilulskoj rampi, česma na Trgu 14. oktobar (kod Sabornog hrama), česma na Trgu „Pavla Stojkovića i Trgu „Kralja Aleksandra Ujedinitelja“, kao i Trgu Patrijarha Pavla (Redijeva česma)“, kažu u GO Medijana.

Vode ima i na česmama kod biletarnice Spomenika „Ćele Kula“, u Ulici „Ktitor“ u Duvaništu, na Trgu „Stevana Sremca“ (preko puta TC „Kalča“), na „Pužu“ i „Fontani“ u parku Čair. Radi i česma na Keju „29. decembra“ kod Hotela „My Place“ kao i česma na Bulevaru Nemanjića (između tržnih centara „Zona 1“ i „Zona 2“.

Vrlo brzo će početi da rade „Donina“ i česma „Krst“ u Parku Svetog Save, tvrde u Vodovodu, jer se usled dodatnih provera očekuju uzorci vode.

U JKP „Naisus“ tvrde da nisu dobili zahteve od drugih gradskih opština za puštanje u rad česama sa njihovih teritorija. Po podnošenju zahteva vršiće se provera tehničke ispravnosti vode, koja traje oko 7 dana.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage