Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Hronika

24. 12. 2019.

Autor: I.P. Izvor: City radio

Već danima se traga za dvanaestogodišnjom Monikom

Šta se dogodilo sa malenom Monikom Karimanović iz Suvog Dola? To pitanje postavljaju već peti dan i njeni roditelji ali i brojni građani koje je verovatna otmica dvanaestogodišnjakinje potresla.

Monika je, da podsetimo 20.decembra pre pola osam ujutru krenula kao i svakog drugog dana u školu u naselju Brzi Brod, ali do nje nije stigla. Devojčica je poslednji put viđena na samom ulazu u Brzi Brod a njena sada već izvesno otmica se dogodila negde između te tačke i škole u koju se uputila. Očevidaca nema, kao ni bilo kakvih materijalnih tragova koji bi mogli da ukažu na to šta se detetu zapravo dogodilo. Da nešto nije u redu, Monikina mama, Aleksandra, je shvatila kada se devojčica, posle škole, nije vratila kući još nekoliko sati, što na nju nije ličilo. U školi je tek saznala da dete na nastavu nije ni stiglo.  Tada je o celom slučaju obaveštena i policija.

U potrazi za detetom su angažovani brojni policajci, vatrogasci, od ponedeljka i odred Žandarmerije, ali za sada pomaka u istrazi nema.

Monikini roditelji su objavili apel u kom su zamolili da se devojčica traži i vrati kući, a u potragu za njom su se uključili i mnogobrojni građani u zemlji i inostranstvu.

Društvene mreže preplavile su Monikine slike i apel da se za devojčicom traga. U vezi toga se danas oglasila niška policija saopštenjem, u kome je upućena molba da se neproverene i nezvanične informacije ne dele i objavljuju da, kako su napisali ne bi bila ugrožena potraga ali i život devojčice.

U istom saopštenju je rečeno da su u potragu uključeni "svi raspoloživi resursi MUP-a", uključujući Žandarmeriju i Helikopterske jedinice. Koriste se termovizijske kamere i pretražuje se teren na širem području.

Monika je u trenutku otmice imala na sebi belu bluzu, crne pantalone i jaknu, roze patike i roze ranac. Devojčica je visoka oko 170cm, ima dugu crnu kosu i crne oči. Ukoliko primetite nešto što bi moglo dovesti do pronalaska deteta, javite policiji na 018 522 982.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije