Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Hronika

07. 04. 2017. Niš

Autor: Ana Krstić Izvor: City radio

Identifikovana lobanja pronađena u Toponici

DNK analiza lobanje, pronađene u krugu Psihijatrijske bolnice pre 20 dana, pokazala je da su u pitanju posmrtni ostaci Nišlije Branka Božilovića, čiji je nestanak prijavljen krajem proteklog oktobra.

Lobanja koju je 16. marta u krugu Specijalne psihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponici pronašao jedan od pacijenata pripada muškarcu iz Niša Branku Božiloviću (40), utvrđeno je nakon DNK analize.

„DNK profil pronađene lobanje poklapa se 99,98 odsto sa testom majke pa se najverovatnije radi o Branku Božiloviću. Više javno tužilaštvo izdalo je naredbu da policija i Žandarmerija pretraže teren zbog pronalaženja ostatka leša, a razgovori će se obaviti sa majkom i eventualno sa lekarima bolnice“, kaže za City radio portparol Višeg javnog tužilaštva Vladimir Stanojević.

U niškoj policiji potvrdili su da je nestanak ovog čoveka njegova majka prijavila 27. oktobra prošle godine.

Prema pisanju Blica, ovaj muškarac poslednji put viđen je ispred Specijalne psihijatrijske bolnice u Gornjoj Toponici 26. oktobra gde ga je majka dopratila zbog problema sa alkoholizmom. Sutradan je otpušten iz bolnice i od tada mu se gubi svaki trag.

Još uvek nisu poznate okolnosti pod kojima je preminuo Branko Božilovića, što će biti utvrđeno istragom.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage