Home  |  Vesti  |  Ekonomija  |  Er Srbija: Zatvaranje poslovnica logično, za Nišlije – pokazatelj odnosa države prema Nišu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Ekonomija

15. 08. 2017. Niš

Autor: Aleksandar Đokić Izvor: City Radio

Er Srbija: Zatvaranje poslovnica logično, za Nišlije – pokazatelj odnosa države prema Nišu

Iz Er Srbije kažu da je zatvaranje poslovnica u Nišu, Novom Sadu i Užicu, u skladu sa poslovnom politikom smanjenja troškova i efikasnijeg poslovanja. Nišlije s kojima smo razgovarali, između ostalog, kažu da je zatvaranje poslovnica, kao i to što avioni te kompanije ne lete iz Niša, samo još jedan pokazatelj odnosa države prema ovom delu Srbije.

U Er Srbiji su naveli za agenciju „Beta“, da je ova odluka došla kao logičan korak nakon opadanja broja kupljenih karata u poslovnicama, budući  da su se navike putnika promenile. "Naši gosti danas su više zainteresovani za kupovinu karata preko interneta, Kontakt centra i ovlašćenih turističkih agenata, što je trend koji se primećuje i kod većine drugih svetskih avio-kompanija. Er Srbija mora da se menja u skladu sa tehnološkim promenama i promenama uslova na tržištu", navode u toj kompaniji.

Osim toga, objašnjavaju, da je dva poslovna prostora od tri navedene poslovnice, Er Srbija morala da iznajmljuje, što je bio dodatni trošak, koji nije bio racionalan. "Da bismo mogli da izađemo u susret potrebama i očekivanjima naših gostiju, unapredili smo našu veb stranicu ove godine i nastavili smo da blisko sarađujemo sa turističkim agencijama da bi karte što lakše mogle da se rezervišu i kupe", kažu u Er Srbiji, a prenosi “Beta”.

Nišlije s kojima smo razgovarali kažu da je zatvaranje poslovnice, u Voždovoj posle 40. godina, samo još jedan u nizu pokazatelja odnosa države prema Nišu i ovom delu Srbije.

“Žalosno, ne vidim razlog zbog čega je zatvorena poslovnica,nekima je mnogo lakše da direktno sa radnicima reše eventualne probleme,što je teško preko interneta. Ostala je samo u Beogradu, to me uopšte ne čudi, šta to treba Nišu! Oni ne lete odavde to je žalosno”, kaže jedan naš sugrađanin. 

“Sve iz Beograda potiče, godinama unazad nas uništavaju, prave palanku od Niša, to samo pokazuje kakav je odnos države prema Nišu”, ističe jedan Nišlija.

“Sve je jasno, ko je odlučio, gazda ima interes, to će za sitne pare da prodaju”, kaže jedan sugrađanin i dodaje “da nam i ne treba Er Srbija”, i da sa njom ne želi nikad da leti.

Iz Er Srbije zaključuju da glavne poslovnice ove kompanije u Beogradu posećuje značaj broj klijenata i da su to mesta na kojima se ne prodaju samo karte već i servisni centar zbog čega će nastaviti sa radom.

Podesćamo Air Srbija zatvorila je svoju, nekada poslovnicu JAT-a u Nišu posle 40. godina.

http://www.radiocity.rs/admin/stories/story/storyView.jsf

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije