Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Vesti

10. 07. 2017. Niš

Autor: Zorica Milenković Izvor: City radio

Apel JKP Naissus:

Štedimo vodu da ne bismo bez nje ostali!

Zbog visokih temperatura iz JKP Naissus apeluju na štednju vode. Vode ima dovoljno, izvorišta su stabilna i javne česme u funkciji ali je tokom vrelih dana neophodno racionalnije korišćenje vode, kažu u ovom javnom preduzeću.

Svedoci smo tropskih temperatura ovih dana i povećane potrošnje pijaće vode. Služba Odnosi s javnošću JKP “Naissus“ poziva i apeluje na štednju vode.

Budimo solidarni, štedimo vodu i budimo dobre komšije

“Vode ima dovoljno, izvorišta su stabilna i javne česme u funkciji ali moramo da smanjimo potrošnju, ne za osnovne potrebe već za enormno rasipanje vode pri zalivanju bašti, pranju dvorišta, hlađenju betona, ulica i drugog”, kažu u JKP Naissus. 

Oni upozoravaju da će, ukoliko se nastavi sa neodgovornim ponašanjem nekontrolisane potrošnje vode, komunalna policija intervenisati prema nesavesnim sugrađanima.

“Ispred JKP“Naissus“ apelujemo i opet molimo naše korisnike da tokom ovih dana racionalno koristimo vodu i pomognemo svojim komšijama koji su u višim delovima, a kojima je smanjen pritisak na vodovodnoj mreži i mogu da imaju prekid u vodosnabdevanju”, navode u ovom preduzeću.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije