Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Otvoreni radio

30. 12. 2015. Niš

Izvor: City radio

Nojeva barka

U novoj emisiji „Otvoreni radio za otvoreno društvo“ na City radiju tim slobodnih građanskih zidara demokratije i decentralizacije, koji čine Jovana, Mladen i Danijel, krenuli su sa sakupljanjem materijala za izgradnju Nojeve barke, koja bi trebalo da sačuva Nišlije od svih vrsta potopa.

I ovoga puta oni postavljaju brojna pitanja i pokušavaju da dokuče odgovore. Neka od njih su: Zašto je pasivnost postala kul? Gde je nestala energija građanskog aktivizma, i obaveza da se podnose računi?

Jovana, Mladen i Danijel, u Otvorenom radiju, razmenjuju stavove o preusmeravanju pažnje i zameni teza, a čućemo i nekoliko zanimljivih viceva. Jedan od njih je vic o Tri koverte.

Postavljajući osnovne elemente Nojeve barke, predstavnici Nacionalne koalicije za decentralizaciju, zaključuju da treba dobro paziti „gde šibicari stavljaju kuglicu“ i da ne treba verovati bez dokaza. 

Otvoreni radio za otvoreno društvo podržao je Grad Niš, Uprava za kulturu.

Komentari (1)

ostavi komentar
čet

14.01.

2016.

ZePe [neregistrovani] u 13:58

BRAVO LJUDI

Udarajte jako motkom po ,lenjoj, ustajaloj žabokrečini!!!

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage
Otvoreni radio

Neko te ponižava i diskriminiše? Osećaš se usamljeno i niko ne brine o tebi? Uskraćeno ti je pravo na obrazovanje? Ne razumeš komunalne račune? Otvoreni radio ti daje mogućnost da se informišeš i doznaš, šta-kako-gde... i da se čuje i tvoj glas...