Home  |  Program  |  Emisije  |  Otvoreni radio  |  Decentralizovano treće oko proučava 2016. godinu
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Otvoreni radio

28. 12. 2015. Niš

Izvor: City radio

Decentralizovano treće oko proučava 2016. godinu

Šta nas očekuje u 2016. godini i u kom pravcu će nas ona odvesti, ima li šanse da se u 2016. konačno ostvare obećanja političara, neka su od pitanja o kojima naglas razmišljaju predstavnici NKD-a u novoj emisiji „Otvoreni radio za otvoreno društvo“ na City radiju.

Kroz emisiju nas vodi standardna ekipa Nacionalne koalicije za decentralizaciju koju čine Mladen Jovanović, Jovana Strahinić i Danijel Dašić.

Oni poručuju, između ostalog, da nam u novoj godini osim novih poreza, prireza i nameta, sigurno stižu i izbori, na lokalnom i pokrajinskom nivou sigurno, i to ovog proleća.

„Koga god izabrali, jedno moramo da zapamtimo – narod ne treba da se plaši vlasti, već vlast naroda. Nemojte da dozvolite da vas bilo ko ubeđuje u suprotno. Nisu bitni političari, bitan je sistem u kome su političari odgovorni biračima“, poručuju iz NKD-a.

Emisiju slušajte, u sredu, 30. decembra od 5 popodne na 99,9 FM ili putem audio stream-a

Svoje sugestije, komentare  i stavove o očekivanjima u 2016. putem društvene mreže Facebook mogu slati i svi zainteresovani građani i građanke Niša, samo treba da ukucate  #otvoreniradio999. 

Otvoreni radio za otvoreno društvo podržao je Grad Niš, Uprava za kulturu.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage
Otvoreni radio

Neko te ponižava i diskriminiše? Osećaš se usamljeno i niko ne brine o tebi? Uskraćeno ti je pravo na obrazovanje? Ne razumeš komunalne račune? Otvoreni radio ti daje mogućnost da se informišeš i doznaš, šta-kako-gde... i da se čuje i tvoj glas...