Home  |  Preporučujemo  |  Bezbrižna, srećna i zdrava deca
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Preporučujemo

27. 11. 2016. Niš

Izvor: City radio

Bezbrižna, srećna i zdrava deca

Kašalj, alergije, problemi sa disanjem... Roditelji naših mališana najbolje znaju koliko ovakvi problemi mogu biti uporni. U takvim trenucima je profesionalna briga i pomoć najpotrebnija i najvažnija.

Pedijatrijsko – pulomološka ordinacija Medica postoji već 11 godina i brine o zdravoj i bolesnoj deci od najranijeg životnog doba do punoletstva. Osnivač je dr Spomenka Kovačević, pedijatar i magistar pulmologije, sa višedecenijskim radom i iskustvom. Dugogodišnji je član lekarskih udruženja i dobitnik nagrada za uspešnost u radu i posvećenost poslu.

Ordinacija Medica  je opremljena za ekspertsku dijagnozu i lečenje bolesti disajnih puteva i alergija, ali i bolesti iz oblasti endokrinologije i hematologije.

Kada je upitamo za razliku između rada u privatnoj ordinaciji i  državnoj ustanovi, dr Spomenka kaže:

„Rad u privatnoj ordinaciji se zasniva na sadržajnijem i temeljnijem pregledu pacijenata, što predstavlja osnovnu prednost u odnosu na državnu ustanovu. Omogućava vam kreativniji pristup, posvećenost svakom pacijentu u onoj meri koliko je to zaista potrebno, bez ikakvih limitirajućih faktora.“

Stručni tim lekara pobrinuće se da Vaše dete bude zbrinuto i pravilno pregledano i lečeno. Na čelu sa dr Spomenkom Kovačević, u ordinaciji rade i: dr Anđica Petrović, dr Milena Nikolić, prof dr Gordana Kostić – hematolog, prof dr Jelena Vojinović – imunolog, prof Ljiljana Šaranac – endokrinolog.

Vrste testova koji se u ordinaciji Medica mogu obaviti su: alergo test na koži, spirometrija, bronhodilatatorni test, test na napor i brzi srep A test za određivanje postojanja streptokoka beta hemolitičnog A u grlu.

Dugogodišnje usavršavanje i iskustvo rezultiraju besprekornom brigom o našoj deci. Njihovo zdravlje jeste, i uvek će biti, na prvom mestu.

Ordinacija Medica se nalazi u ulici Jovana Skerlića br 3, u neposrednoj blizini Anton pekare i Niške televizije. Pregledi se zakazuju i to putem telefona: 018/523-371 i 018/410-0371.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije