Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Radio drama

28. 04. 2014. Naisus

Izvor: City radio

Radio drama "Tolerancija u 10 činova" - ČIN OSMI

Čelična ptica u Naisusu!

Svačega se naš Konstantin nagledao u rodnom gradu. Iako je nevoljno morao da prizna da njegovoj carskoj veličini imponuje važnost koja mu se makar deklarativno pridaje, nije mogao sa sigurnošću da tvrdi da je suštinski trag njegovog slavnog doba zaista očuvan na najbolji način.

Ipak, Konstantin je sa nestrpljenjem iščekivao dan kada će majci Jeleni moći da priča o svim neverovatnim čudima kojima je svedočio u Naisusu. A mnoga su se nazivala baš po njegovoj carskoj milosti.

E, jedno takvo čudance je i aerodrom. Tamo se ovog ranog jutra Konstantin uputio, kako bi video još veće čudo – jedini avion koji iz Naisusa poleće i u Naisus sleće. Naravno, na ponos svih dobronamernih građana... A i na podsmeh onih drugih, na koje se Konstantin, takođe već navikao...

Radio drama "Tolerancija u 10 činova" se na satiričan način bavi povratkom cara Konstantina u njegov rodni Naisus. Drama prikazuje reakcije Konstantina na odnose koji vladaju među ljudima i nedostatak tolerancije, koju tako pompezno proslavljamo... 

Radio drama se emituje na City radiju svakog dana tačno u podne. Ukoliko ste propustili dramu na radiju, možete je naknadno preslušati na RadioCity.rs ili SoundCloud-u.

Emitovanje radio drame "Tolerancija u 10 činova" podržali su Grad Niš i Fondacija za otvoreno društvo Srbija.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije

Najviše komentara