Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Radio drama

25. 04. 2014. Naisus

Izvor: City radio

Radio drama "Tolerancija u 10 činova" - ČIN PETI

Kako doći do nadaleko čuvene Medijane?

Razapet između ljubavi prema rodnom gradu, zbunjenosti i teške nostalgije za vremenom iz kog je čudnim vremeplovom teleportovan 17 vekova kasnije, Konstantin je čvrsto rešio da pronađe Medijanu.

Vidno uznemiren što mu je slavlje u njegovu čast pokazalo neku drugu stranu carskog grada Naissusa, Konstantin se zatekao u veoma neobičnoj situaciji.

Rešio da pronađe mesto gde bi mogao lakše da uspostavi kontakt sa majkom Jelenom ili pak, prgavom Teodorom. U moru problema sa kojima se suočavao na svakom koraku, čak mu je i ona nedostajala.

Medijana mu se učinila kao idealno mesto, pošto na neki čudan način nikako nije uspevao da pronađe svoju palatu. A zakleo bi se da je bila baš tu negde, iza Tvrđave...

Radio drama "Tolerancija u 10 činova" se na satiričan način bavi povratkom cara Konstantina u njegov rodni Naisus. Drama prikazuje reakcije Konstantina na odnose koji vladaju među ljudima i nedostatak tolerancije, koju tako pompezno proslavljamo... 

Radio drama se emituje na City radiju svakog dana tačno u podne. Ukoliko ste propustili dramu na radiju, možete je naknadno preslušati na RadioCity.rs ili SoundCloud-u.

Emitovanje radio drame "Tolerancija u 10 činova" podržali su Grad Niš i Fondacija za otvoreno društvo Srbija.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije

Najviše komentara