Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Radio drama

24. 04. 2014. Naisus

Izvor: City radio

Radio drama "Tolerancija u 10 činova" - ČIN ČETVRTI

Kad se slavi, šta košta - nek košta!

Našem Konstantinu u modernom Naisusu brzo prolaze dani. Već je naučio da sa manje nelagodnosti trpi radoznale poglede Naisusana. Što bi se reklo, polako postaje svoj na svome. Ovih dana je i manje primetan, pošto na svakom koraku primećuje ljude nalik sebi. Da, bliži se obeležavanje gradske slave.

Čitav Naisus se dostojanstveno sprema da proslavi svog najslavnijeg pretka – uzvišenog cara Konstantina. E, to je ono što on još ne zna...

Ali to dobro znaju savremeni vladari Naisusa. I kao uvek u to doba godine javnim performansima zadobijaju ljubav podanika. Izuzetno je važno da Naisuss svoju nesumnjivu tolerantnost prezentuje do maksimuma, pa šta košta – nek košta!

Radio drama "Tolerancija u 10 činova" se na satiričan način bavi povratkom cara Konstantina u njegov rodni Naisus. Drama prikazuje reakcije Konstantina na odnose koji vladaju među ljudima i nedostatak tolerancije, koju tako pompezno proslavljamo... 

Radio drama se emituje na City radiju svakog dana tačno u podne. Ukoliko ste propustili dramu na radiju, možete je naknadno preslušati na RadioCity.rs ili SoundCloud-u.

Emitovanje radio drame "Tolerancija u 10 činova" podržali su Grad Niš i Fondacija za otvoreno društvo Srbija.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije

Najviše komentara