Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Pozorište

30. 01. 2019. Dom Vojske

Izvor: City radio

Anđelka treći put u Nišu!

Pozorišna publika u Nišu je tražila i dobila novu, treću priliku da vidi popularnu predstavu Anđelke Prpić pod nazivom “Šta me snađe”, 6. februara u Domu vojske.

Anđelka Prpić će se treći put pokloniti Niškoj publici i izvesti ovu sjajnu komediju koja je do sad pobrala nepodeljene simpatije u svim gradovima u kojima je izvedena.

Ova predivna, vrlo životna komedija je odigrana 104 puta u rasprodatim salama od Beograda, preko Srpskog Narodnog Pozorišta u Novom Sadu, u Kragujevcu, Čačku, Valjevu, Zagrebu, Sarajevu, Opatiji, Rijeci, Beču, Frankfurtu, Cirihu i mnogim drugim gradovima Srbije i regiona, gde je za kratko vreme postala veliki hit.

Naša popularna glumica je glavni protagonista ove fantastične predstave, nastale iz pera Nebojše Romčevića, ako ne najboljeg, sigurno jednog od najboljih scenarista današnje Srbije.

Šarmantna Anđelka, u ovoj predstavi igra Jovanku Joku Jakovljević, bankarku staru 32 godine. U predstavi, Anđelka je jedna mlada žena koja gradi karijeru onim što ima (pameti i znanja ponajmanje) u surovom korporativnom svetu. Sasvim slučajno se našla pred dilemom: čast i bračna vernost ili uspon u karijeri? Takvu dilemu ne može da razreši sama: čitava vojska likova joj u tome pomaže stvarajući još veću konfuziju u njenoj praznoj glavici, a direktorov sin samo što nije ušao u njenu sobu... Ovaj je svet skrojen tako naopako, da izgleda da je svaka žena bar jednom naletela na svog Harvija Vajnstajna. Zadovoljstvo je njegovo, kajanje njeno...

Tekst za ovu odličnu komediju je napisao Nebojša Romčević, a režiju je uradio poznati glumac i režiser Branko Đurić Đuro. Predstava je nastala u produkciji beogradske producentske kuće GMR.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije