Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Pozorište

06. 11. 2018. Niš

Autor: Redakcija Izvor: City radio, Narodno pozorište Niš

Vranjsko pozorište gostuje niškom

U okviru saradnje niškog pozorišta i Pozorišta „Bora Stanković“ iz Vranja, u sredu, 7. novembra u 20 sati na Maloj sceni, publika će imati priliku da vidi predstavu „KEPLER 452-B“ po tekstu Tijane Grumić, a u režiji Juga Đorđevića.

„Kepler 452-B”, naslov je nove drame mlade i već zapažene dramatičarke Tijane Grumić. Reč je o intimnoj drami koja se tiče odnosa u porodici, ali i u kosmosu, koja se odvija u istorijskom trenutku kada biva prepoznato novo nebesko telo, ali dok neka ljudska tela, kao i zvezdana, nestaju – što se događa kada su neke zvezde samo ljudi – i obrnuto.

Minuciozna igra sa najdubljim osećanjima koja se mogu gajiti između najbližih pokazuje i zrelost mlade autorke, kadre da ubedljivo prikaže i suočavanje sa bolnim trenucima i pokušaje da se oni izbegnu, kaže Boško Milin, pozorišni kritičar, selektor 63, Sterijinog pozorja.

U predstavi igraju glumci vranjskog pozorišta Jelena Filopović, Radmila Đorđević, Nenad Nedeljković i Bojan Jovanović. Svi zainteresovani moći će ekskluzivno sutra, u sredu od 12 do 13 sati, ispred Forum centra, u ograničenom broju da kupe kartu po ceni od 250 dinara. Cena ulazinica na blagajni pozorišta je 500 dinara.

  

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije