Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Pozorište

23. 05. 2018. Niš

Autor: Zorica Milenković Izvor: City radio

"Priča se po gradu" ponovo u Nišu

Pričalo se i po Nišu, još februara 2017. godine nakon premijernog izvođenja hit komedije "Priča se po gradu", o ljubavi, prevari, razvodu, izneverenom prijateljstvu. To su samo su neke od tema koje kroz sjajan humor na scenu donose Olga Odanović, Dubravka Mijatović, Anastasija Mandić i Sena Đorović. Ponovo ih gledamo u Nišu, 26. maja u Domu vojske. Predstava počinje u 20 sati.


Četiri dame u hramu lepote “Koko“, vlasnica Koviljka, njene najbolje drugarice Dunja i Maja, i Majina majka Nina, koju je urnebesno dočarala Olga Odanović, naći će se ponovo na sceni Doma vojske, u predstavi “Priča se po gradu“. Kako kaže Olga Odanović, sve se veoma raduju ponovnom dolasku u Niš.

"Tema je univerzalna, neiscrpna. Bavi se temom iskrenosti, prijateljstva, ljubavi, prevare. Do korenitih promena dolazi među protagonistima u komadu. Ona postavlja neka vrlo značajna pitanja", kaže za City radio Olga Odanović.

Brojne Nišlijke koje su se našle prošle godine u publici smehom su reagovale na svakodnevne ženske probleme i dijaloge, a teško da se svako od prisutnih nije pronašao u nekoj ulozi ili situaciji. Ipak, u publici je i mnogo muškaraca koji možda mogu da pronađu odgovore na neka pitanja u vezi sa ženama. Tako je, kaže Olga Odanović, na svim predstavama, gde god da igraju.

"Sve životno i autentično, skoro na nivou neke dokumentarnosti. Mnogi će se prepoznati, kao recimo u sceni između majke i ćerke, ali i drugim. Mnogi će se zaista pronaći u nekim ulogama, a možda će nakon predstave postaviti sebi neka pitanja", kaže poznata glumica.

Sedišta u Domu vojske prošle godine pretežno su popunile dame, ali je bilo i Nišlija, koji su uživali u rolama četiri glumice, i zanimljivom scenariju. Tekst i režiju za ovu predstavu potpisala je Staša Koprivica.

Priča se po gradu je jedna urnebesna komedija pre svega, kaže Olga Odanović i očekuje da će se uz nju svi dobro provesti i zabaviti, kako glumice na sceni, tako i publika u Domu vojske, 26. maja, od 20 sati.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije