Home  |  Kultura  |  Izložbe  |  Dela Mire Bobić Mojsilović i drugih umetnika na izložbi NKC-a
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Izložbe

20. 03. 2017. Niš

Autor: Redakcija Izvor: City radio

Dela Mire Bobić Mojsilović i drugih umetnika na izložbi NKC-a

Retrospektivna izložba "Pod krovom Srbije" otvara se u utorak, 21. marta, u Galeriji NKC-a, sa početkom u 13 sati. Zbirku dela brojnih umetnika iz Srbije, koja će biti izložena, priredili su Niški kulturni centar i Dom kulture Knjaževac.

Dela koja će biti izložena, posebno su selektovana, te će se među njima naći radovi trenutno najboljih umetnika kako iz Srbije, tako i iz Evrope, rekli su u Niškom kulturnom centru.

„Kako imena i renome učesnika svake likovne kolonije najbolje oslikavaju i govore o njenom značaju, likovna kolonija Doma kulture Knjaževac „Pod krovom Srbije” se odavno pozicionirala u sam vrh ove vrste likovnih događaja u našoj zemlji“, navodi se u recenziji.

Neki od učesnika, iz čije selekcije su odabrana dela za ovu retrospektivnu izložbu, su Slavko Krunić, Mirjana Bobić Mojsilović, Bisenija Tereščenko, Zoran Ivanović, Plamen Lekgostup, Penio Penjev, Agostino Bergo, Vladan Subotić, Dunja Jung, Stojan Milanov, Zoran Krulj, Milenko Ljubičić, Viktor Ranđelović, Vasilisa Ivanović, Ačaji Đerđi, Goran Jovanović, Rade Ristić, Miroslav Anđelković, Miroslav Živković, Vesna Milunović.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije