Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Bioskop

03. 07. 2012. Bioskop Vilin grad

Autor: Zorica Milenković Izvor: City radio

Konačno stiglo Ledeno doba 4!

U nedelju, 1. jula, prikazana je u bioskopu Vilin grad premijera dugoočekivanog crtanog filma “Ledeno doba 4: Pomeranje kontinenata”, u 3D verziji. Nakon toga, radnim danom ovaj sinhronizovani crtani film može se gledati u 15.00, 17.00 i 18.50h. Na ovonedeljnom repertoaru Vilin grada novina na je i romantična komedija “Prijatelji”.

Od 1. jula počinje nova letnja akcija bioskopa Vilin grad -  „Sakupi, spoji i osvoji“, koja će trajati do 1. septembra. Posetioci bioskopa će uz svaku kupljenu bioskopsku ulaznicu dobijati deo „Cineplexx“ slagalice, koja se sastoji iz četiri dela. Nakon što je sastave, posetioci mogu da je zamene za letnji džambo meni, koji se sastoji od kokica i litarskog soka.

Delovi slagalice su obeleženi brojevima, tako da posetioci, prilikom kupovine ulaznica, mogu da zatraže broj koji im nedostaje, a mogu i da izaberu da li će delove sakupljati sami ili sa nekim.

Uz karticu Porodičnog film kluba bioskopa „Cineplexx“, koja mališanima do 14 godina omogućava niže cene ulaznica i besplatne kokice prilikom svake posete, jedan deo slagalice će se dobijati uz dve kupljene ulaznice.

Informacije se mogu naći na veb adresi bioskopa www.cineplexx.rs i Facebook fan stranici „CineplexxSrbija“.

LEDENO DOBA 4: POMERANJE

KONTINENATAICE AGE 4: CONTINENTAL DRIFT

Bioskopski start: 5. jul

Žanr: animirani, komedija

Režija: Steve Martino, Mike Thurmeier

Scenario: Michael Berg, Jason FuchsUloge: Voja Brajović, Nikola Đuričko, Srđan Miletić, Isidora Minić, Goran Jevtić, Katarina Marković, Viktor Savić, Dušanka Stojanović, Maša Dakić, Lako NikolićZemlja produkcije: SAD

Trajanje:  94 min

Trejleri: http://www.youtube.com/watch?v=r2MaU2okWhshttp://www.youtube.com/watch?v=q8QUpyGPSrM

Sinopsis: Omiljena filmska trojka – Meni, Sid i Dijego upuštaju se u najveću avanturu do sada, nakon što kataklizma izazove razdvajanje kontinenata. Plutajući na ledenom bregu, odvojeni od ostatka krda, njih trojica pokušavaju da se preko mora vrate kući. Izazovi pred njima su nikada veći – morska stvorenja, nepoznati novi svet, gusari. Skreta, koji još uvek juri svoj žir, ovoga puta očekuju avanture u kakvima se nijedna praistorijska veverica nije našla.O filmuU četvrtom nastavku filmskog serijala „Ledeno doba“ pojavljuje se i nekoliko novih, zanimljivih junaka: Manijeva i Elina ćerka sada je već buntovna tinejdžerka, Breskvica, Sid ima nezgodnu Babu, a tu su i tigrica Šira i kapetan Trbosek, opasni vođa gusarskog broda. Breskvicu igra Maša Dakić. Sa oposumima kao ujacima i dva neobična roditelja kao što su Meni i Eli, Breskvica je izrasla u neodoljivu komplikovanu tinejdžerku koja je pomalo na svoju ruku. Zaljubila se po prvi put u slatkog mamuta Itana, ali tek će uvideti da je pravi momak za nju zapravo njen najbolji prijatelj, jež Luis. Breskvica želi da dokaže Meniju da više nije beba, (ona je ustvari teška 3 tone) i da može da donosi dobre odluke. Kada su se ona i Meni posvađali jer ga ona ne sluša, rekli su jedno drugom stvari zbog kojih su zažalili, neposredno pre nego što su su ih kontinenti razdvojili. Pošto Meni nije tu, ona i njena majka moraju da predvode krdo.

Ulogu Sidove Babe preuzela je Dušanka Stojanović.Sidova namćorasta baba ima veliku ulogu u avanturi u koju je slučajno uletela kada se našla na splavu sa Menijem i družinom na otvorenom moru. Lošeg vida i izuzetno tvrdoglava (duhovita kombinacija) Baka izaziva mnogo nevolja Sidu i momcima, naročito kada zaluta tražeći svog ljubimca po imenu Prekrasni, za kog misli da je bolestan.Sabljasti tigar Dijego konačno će se susresti sa ženskom pripadnicom svoje vrste, podjednako opasnom kao što je i on sam. Šira je tigrica čiju ulogu igra Katarina Marković. Brzih šapa i britkog uma, ova prelepa ženka tigra nije želela da prihvata naredbe od alfa  mužjaka te je napustila čopor da bi živela na svoj način. Nakon susreta sa našim herojima, polako počinje da shvata da je u Dijegu možda pronašla svoju srodnu dušu… i to iz više razloga. Viktor Savić pozajmljuje glas kapetanuTrboseku, opasnom vođi gusarskog broda.

Praistorijski orangutan, Kapetan Trbosek je krupna zver koja misli da je gospodar mora. Bilo da se ljulja na palubi, vodi gusare u pljačku ili prosto izigrava lošeg momka, Trbosek apsolutno obožava da bude gusar. Ali kada Meni i njegova družina ukradu njegov brod, njegova srdžba nema granica i on je odlučan da pronađe Menija i osveti se.U ulozi Manija pojavljuje se Nikola Đuričko, Voja Brajović igra Dijega, dok Srđan Miletić igra Sida. Glas Eli pozajmljuje Isidora Minić, a Goran Jevtić i Lako Nikolić igraju oposume Kreša i Edija, dva Breskvičina „ujaka“.Režiju sinhronizacije potpisuje Goran Jevtić.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage