Home  |  Kultura  |  Narodna biblioteka Stevan Sremac raspisuje likovni konkurs za osnovce
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Kultura

05. 05. 2019.

Autor: Redakcija Izvor: City radio

Narodna biblioteka Stevan Sremac raspisuje likovni konkurs za osnovce

Od 13. do 17. maja 2019, Evropska Unija obeležava Zelenu nedelju. Kroz niz manifestacija ukazuje se na mehanizme i načine kojima EU može da pomogne gradovima da postanu „zeleniji” i samim tim unapredi kvalitet života i rada ljudi, ali i da podstakne lokalne zajednice i njihove građane na razmišljanje i učešće u izgradnji održive budućnosti.

Tim povodom Narodna biblioteka „Stevan Sremac” u Nišu raspisuje likovni konkurs na temu: EVROPSKA ZELENA NEDELjA.
Pravo da na konkurs pošalju svoje likovne radove imaju učenici osnovnih škola na teritoriji grada Niša od I do IV razreda. Likovni radovi se šalju u originalu (nikako kao slika mejlom), a podloga, tehnika i format su po slobodnom izboru.
Radovi treba da budu potpisani na poleđini.  Podaci o autoru koje je potrebno napisati: ime i prezime, razred, naziv škole i mesto, ime mentora i kontakt-podaci (adresa mejla ili broj telefona). Radove poslati na adresu:

Narodna biblioteka „Stevan Sremac” Niš
(ZA KONKURS)
Borivoja  Gojkovića 9
18000 Niš

Konkurs je otvoren do 14. maja 2019. godine, a najbolji radovi, po mišljenju stručnog žirija, biće objavljeni na sajtu i Fejsbuk strani Narodne biblioteke „Stevan Sremac” (sajt: www.nbss.rs; Fejsbuk: Narodna biblioteka „Stevan Sremac” Niš).
Najuspešnije učesnike očekuju nagrade koje će biti dodeljene na prigodnoj svečanosti u petak 17. maja 2019. u 12.00 časova u Biblioteci.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije