Home  |  Izbori 2017  |  Vučić večeras u Hali, Čair od jutros blokiran
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Izbori 2017

22. 03. 2017. Niš

Autor: Ana Krstić Izvor: City radio

Vučić večeras u Hali, Čair od jutros blokiran

Gotovo da nema Nišlije koji ne oseća dolazak vladajuće koalicije u naš grad na predizbornu kovenciju predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića. Budući da se ona održava u Hali Čair u 18 sati, zatvorene su ulice kojima se prilazi ovom objektu, čak 7 sati unapred.

Ovogodišnji predizborni period ne razlikuje se preterano od ranijih. Predsednički kandidati održavaju mitinge, tačnije konvencije, pojedini prikupljaju sigurne glasove od građana na punktovima u gradu, sa dozvoljenih ali i zabranjenih javnih površina smeše nam se likovi potencijalnih predsednika Republike.

Nekako tiho, barem za znatiželjne novinare određenih medijskih kuća, najavljen je dolazak predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, za sredu, 22. mart. Kako će mu na konvenciji u niškoj Hali Čair zakazanoj u 18 sati podršku pružiti i potpredsednici Vlade, ono što smo uspeli do sada da saznamo jeste da će ministarka Zorana Mihajlović u 16 i 30 svečano uručiti ugovore o radu za 86 mašinovođa, koji počinju da rade u železničkoj kompaniji „Srbija Kargo“. Paralelno sa ovim događajem, ministar Aleksandar Vulin uručiće licencu za pružanje usluga Domu za smeštaj odraslih i starijih „Zaplanje − moj dom“ u Gadžinom Hanu.

Svakako glavni, ali ne i najvažniji, događaj u Nišu danas biće Vučićev predizborni miting. Iako se on održava u 18 sati, već pre podneva, ulice koje vode do Hale zatvorene su za saobraćaj. Takođe, gigantski panoi, ogromna bina, koncertno ozvučenje, na hiljade velikih i malih zastava Srbije, propagandni baloni i ostalo pripremaju se za posetioce današnjeg mitinga. Podsetimo, od 11 kandidata za predsednika Srbije do sada se jedino konvencija Aleksandra Vučića održava u Hali Čair.

Podsetimo, ubrzani završetak kružnog toka u Dušanovoj , kao i obnavljanje zebri na centralnim saobraćajnicama, brojni građani povezali su upravo sa dolaskom predstavnika Vlade Srbije u Niš.

Kako piše portal Građanin, oslanjajući se na nezvanične izvore, autobusi sa pristalicama SNS će se parkirati na četiri lokacije u gradu, od kojih su dve KP Dom i Klinički Centar.

Inače, gradski većnik od kog smo želeli da saznamo današnje kretanje premijera, kao i to da li će, kako je ranije najavljivano otvoriti novi Klinički centar, nije bio u mogućnosti, kako je rekao, da nam odgovori na to pitanje. U niškom odboru SNS-a kazali su da će nam naknadno javiti planirane posete, ukoliko ih saznaju.

Komentari (1)

ostavi komentar
sre

22.03.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 14:24

Tuga

Uzas!

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije