Home  |  Izbori 2017  |  Gde možete u Nišu podržati potpisom svog kandidata za Predsednika Srbije?
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Izbori 2017

02. 03. 2017. Srbija

Autor: Ivana Petrović Izvor: City radio

Gde možete u Nišu podržati potpisom svog kandidata za Predsednika Srbije?

Do sada je kandidaturu najavilo desetak kandidata i jedna kandidatkinja za mesto Predsednika Republike Srbije. Konačna lista onih koji su uspeli da skupe i overe 10000 neophodnih potpisa birača biće poznata za 10 dana. Za sada su potvrđene kandidature Aleksandra Vučića i Saše Jankovića. Danas je i štab Srpske radikalne stranke predao potpise za kandidaturu Vojislava Šešelja. Ostali kandidati još uvek sakupljaju potpise u svim gradovima Srbije, pa tako i u Nišu. Evo spiska mesta gde možete podržati svog odabranog kandidata za Predsednika Srbije u Nišu.

Ukoliko je Aleksandar Popović, kandidat Demokratske stranke Srbije (DSS), vaš izbor, potpis za njegovu kandidaturu možete dati sutra, u utorak, 7.marta, od 12 -20h, u prostorijama DSS, u centru grada, Svetozara Markovića 14.

Iz izbornog štaba Vuka Jeremića obaveštavaju da građani Niša mogu da dođu svakog dana u Kancelariju za saradnju sa građanima u Vojvode Vuka 2, gde se mogu upoznati sa Jeremićevim programom a ako žele dati podršku njegovoj kandidaturi to mogu uraditi u sredu, 8.marta od 12-20h.

Pokret Dosta je bilo, od ponedeljka do petka ove nedelje prikupljaće potpise za njihovog kandidata za Predsednika Srbije, Sašu Radulovića, od 10-20h. u kancelariji DJB, Trg Pavla Stojkovića 12 (odmah pored pumpe na Obilićevom vencu).  Pored ovoga, DJB poziva sve zainteresovane građane koji bi želeli da budu kontrolori na biračkim mestima na dan izbora da se jave u njihovu kancelariju takođe od ponedeljka do petka ove nedelje, od 12-15 i od 18-20h.

Potpise za kandidaturu Boška Obradovića (DVERI) možete dati u ponedeljak i utorak ( 6. i 7. marta), u Obrenovićevoj 17a u centru Niša.

Za sada nemamo informacije gde i kako možete dati potpis za još nekolicinu potencijalnih kandidata - jedinu ženu u izbornoj trci, Danijelu Sremac, Milana Stamatovića, Nenada Čanka  ili Ljubišu Preletačevića Belog, koji se, takođe, upustio u izbornu trku.

Komentari (0)

ostavi komentar

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Najčitanije